Димний кальян - як зробити?

Димний кальян - як зробити?

04.06.2020

На питання, що ж найголовніше в кальяні, навіть любитель відповість - смак і дим. І це правда. На що тільки не йдуть любителі, щоб зробити по-справжньому смачний і димний кальян.

Основна помилка в тому, що якщо додати гліцерин, то можна зробити більше диму в кальяні. Насправді, тютюн вже містить необхідну кількість цієї речовини. Додаткова порція тільки зіпсує смак.

Отже, смачний кальян можна зробити без застосування додаткової хімії. А якщо дотримуватися певних правил, ви самі зрозумієте, як зробити його ще й димним.

Отже, щоб зрозуміти, як зробити більше диму, варто розглянути Лайфхак кальянщиків. Перш все потрібно вибирати правильну чашу. Силіконова занадто швидко гріється. Ідеальним варіантом стане глиняна чаша для кальяну.

Однак, одного матеріалу мало. Потрібно знати, як забити правильно чашу для кальяну. Перше, що потрібно пам'ятати, це те, що тютюн має бути пухким. Не варто сильно пресувати його в чаші. Але головне, потрібно залишити зазор в декілька міліметрів між тютюном і калаудом. Тоді він не буде горіти і принесе більше задоволення від куріння.

Якщо у вас мало диму в кальяні, значить чаша була забита неправильно. Або ж тютюн, від якого теж залежить багато диму, просто вивітрився.

Слід розуміти, що весь тютюн просочують гліцерином. Якщо ви хочете самостійно зробити дим як в кальянної, тютюн потрібно тримати в герметичній упаковці.

Також, слід враховувати марку сировини. Наприклад, турецькі та арабські, такі як Serbetli і Аl fakher і Аl waha elite edition менше просякнуті гліцерином, відповідно їх димність менше. Тоді як більш міцний російський і американський тютюн (Fumari, Darkside) просякнуті більше. Відповідно їх димність вище.

Якщо ви хочете продовжити час куріння кальяну, потрібно розуміти, як його розкурити. Перш за все, потрібно дати час, щоб вугілля прогрів тютюн. Деякі кальянщики попередньо прогрівають вугілля разом з калаудом. Інші ж вважають за краще, щоб каклауд прогрівався разом з тютюном. Але це суто індивідуальне ставлення.

Якщо хочете приготувати димний і довгограючий кальян самому, краще не починайте розкурювати ще не прогрітий кальян. Таким чином тільки понюхає тютюн і зіпсується враження.

А тепер ще одне важливе питання - чи впливає на смак і димність кальяну його ціна. Відповідь - ні. Розмір і матеріал шахти вироби може впливати на тягу. Однак і бюджетний кальян можна зробити таким же смачним і димним.

Взяти, наприклад, модель СORSET торгової марки KOHANA. Цей кальян коштує до 2000 гривень. Але, при правильному підході, він дає відмінну тягу і димність. Купити його можна в нашому інтернет магазині.

Крім того, в магазині Shishastore можна придбати, крім кальяну також аксесуари. Якщо ви перебуваєте в місті Києві, то можете забрати їх самовивозом. Також, у продажу є тютюн, вугілля і багато іншого.


Рекомендовані товари
icon_callback icon_skype icon_teleg icon_viber