Як приготувати дійсно смачний і димний кальян!

Як приготувати дійсно смачний і димний кальян!

16.01.2018


Як приготувати димний кальян


Батьківщиною кальяну вважається Індія. Курильний прилад був придуманий з метою насичення суміші ароматичними компонентами і зменшення дії нікотину на людський організм.

Вдихувані випаровування є субстанцією, яка формується після нагрівання самочинного сиропу тютюну. У парі присутні ефірні масла, гліцерин і трансформуються в пар чиста рідина. Замість води іноді використовують молоко або молоде вино.

Підготовка до процесу

Як приготувати димний кальян? Підготовка до процесу не відрізняється від класичної, за винятком ряду нюансів.

1. Кальян, вода, а так само чаша повинні бути чистими.

2. Забивання кальяну починається з укладання в неї тютюну, щоб листи тютюну не стикалися один з одним. Це допоможе повітрю м'яко огортати кожен фрагмент, вбираючи в себе аромат.

3. Не рекомендується насипати тютюн по саму верхівку - зіткнення з вугіллям, що горить несприятливо позначиться на смакових якостях, забитий тютюн в чашу починає просто на просто горіти.

4. Накрити тютюн фольгою, виконавши в ній кілька отворів, або поставити калауд або бачу, а зверху розмістивши 3 уголя.

5. Якщо ви курите на фользі, чашу можна накрити спеціальним ковпаком, щоб вугілля не витрачало жар даремно.

Процес підготовки кальяну завершений.


Густі клубки диму

Любителів особливих відчуттів цікавить, як приготувати димний кальян. Нижче ми перерахуємо, як цього досягти.

• Тютюнова суміш розпушується руками, щоб вона одночасно прогрівалась з усіх боків. Чим більше контакт у листя з фольгованним матеріалом, тим вище відсоток димності.

 • Керамічна чаша призводить до прискореного згоряння тютюну - краще брати силіконові або глиняні чаші.

• Вугілля розкладаються по краю келиха. 2-3 шматочків недостатньо, потрібно брати більше, особливо якщо присутня ціла компанія. Однак, не перестарайтеся: занадто багато вугілля створять гіркий дим (аналогічний ефект вийде і в разі підвищеної температури, яка призведе до того, що тютюн просто згорить).

• Після розпалювання необхідно почекати хоча б 5 хвилин для кращого прогріву листя.

• Якщо для охолодження зробити шахту довшою і зафіксувати по його траєкторії проходження лід, то це спровокує збільшення кількості диму.

• Протикати фольгу над листям краще по периметру чаші.

• В залежності від сорту тютюну в ньому є різна кількість гліцерину. Ефірне з'єднання безпосередньо бере участь у формуванні густоти тютюнових клубів. Всього парочка додаткових крапель - і результат буде вражаючим.

• Курильні суміші відмінність різних вологістю: ті, в яких більше рідини, збільшують кількість диму.


Якісних і густих Вам Кальянів!

Рекомендовані товари
icon_callback icon_skype icon_teleg icon_viber